Ηράκλειο: 10 χρόνια πριν ο σκύλος έσωσε τον άνθρωπο! -Η ιστορία ζωής πίσω από τον αγώνα του ηλικιωμένου για τον ανάπηρο φίλο του

Θυμάστε τη συγκινητική ιστορία, του ηλικιωμένου στα Καμίνια του Ηρακλείου, που καθημερινά σηκώνει τον σκυλάκο του από τα πίσω (ανάπηρα) πόδια του για τη βόλτα ή την ανάγκη του; Θα πρέπει να σημειώσουμε και άλλες πλευρές αυτής της συγκινητικής ιστορίας.

Δείτε:

Ηράκλειο: Δείτε τι απίστευτα συγκινητικό κάνει αυτός ο άνθρωπος κάθε μέρα για τον ανάπηρο σκύλο του (βίντεο)

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο ηλικιωμένος σε γείτονες που ήρθε σε επαφή αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσης, “πριν δέκα χρόνια, δουλεύοντας σε αγροτικές εργασίες, έπεσε ένα δέντρο, πάνω του και τον τραυμάτισε.

Τραυματισμένος όπως ήταν δεν μπορούσε να κουνηθεί και βρέθηκε ο συγκεκριμένος σκύλος να τον “απεγκλωβίσει”, και να τον σώσει!! Από τότε ο άνθρωπος το έχει σαν “παιδί του!

Επίσης συντηρεί μερικά, ακόμα αδέσποτα στη γειτονιά του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα φέρνει δύσκολα πέρα.

Να σημειώσουμε ότι για τον ανάπηρο σκύλο υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από όλη την Ελλάδα είτε για την αγορά καροτσιο΄για τα πίσω πόδια, είτε για την κατασκευή είτε ακόμα και για τη δωρεά μεταχειρισμένου. Τελικά ο κατασκευαστής αμαξιδίων για σκύλους Βασίλης Τζιγουρας Vassilis Tzigouras II, ανέλαβε να χαρίσει στον άνθρωπο και τον σκυλάκο του ένα καινούργιο αμαξίδιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί